fbpx Ga naar hoofdinhoud

Wat Is Het Waard? BNNVara

Een eigen documentaire over journalisten die bedreigd worden. Deze documentaire is in samenwerking gemaakt met Mave Media.

Stap binnen in de schaduwrijke wereld van moedige journalisten in “Wat Is Het Waard?”. Deze indrukwekkende documentaire werpt een onthullende blik op de verontrustende realiteit van bedreigingen, intimidatie en stalking waarmee journalisten dagelijks worden geconfronteerd. Ervaar de aangrijpende verhalen van gerenommeerde journalisten zoals Sander Schimmelpenninck, Tara Lewis en Paul Vugts, die onverschrokken hun werk hebben voortgezet ondanks angstaanjagende tegenstand.

“Wat Is Het Waard?” gaat verder dan de krantenkoppen en onthult de persoonlijke tol die deze dappere verslaggevers hebben betaald voor het najagen van de waarheid. Ontdek de diepgaande interviews, emotionele getuigenissen en ongefilterde momenten die de veerkracht van de menselijke geest belichten. Een aangrijpende ode aan de kracht van journalistiek en de vraag die blijft hangen: wat is het waard?

Mis deze onthullende documentaire niet, die niet alleen de uitdagingen, maar ook de triomfen van deze moedige journalisten viert. “Wat Is Het Waard?” is een indrukwekkend testament van doorzettingsvermogen in het licht van duisternis.

‘2Doc: Wat is het waard?’ is zondag 26 mei om 22:55 te zien bij BNNVARA op NPO 2.

Ook aan de slag?

Ook aan de slag met social media marketing, social content of bedrijfsfilms? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Projecten waar we trots op zijn

Projecten waar we trots op zijn