fbpx Ga naar hoofdinhoud

Het Meifestival

Social Media Management

Social content en social media management voor Het Meifestival in Wijk aan Zee. Wij verzorgen alle content van online campagnes tot de aftermovie van het evenement.

Het Meifestival is een dorpsfeest wat is uitgegroeid tot een groot festival. Met artiesten als Ronnie Flex, Bizzey, Tino Martin, Donnie en Gerard Joling is het een grote naam in de festival scene.

Na een aftermovie gemaakt te hebben in 2022 zijn wij dit jaar alle content en promotie gaan verzorgen voor dit festival. In samenwerking met Bundelmedia die al het design werkt verzorgd hebben wij al veel video’s gemaakt. Hiermee creëren we advertenties voor TikTok en Instagram.

Hiernaast hebben we ook gebruikt gemaakt van “user generated content” (USG). Dit zijn video’s die gemaakt worden door kleine influencers die de ticket verkoop promoten. Met al deze content bereiken we maandelijks meer dan 300.000 mensen.

Ook aan de slag?

Ook aan de slag met social media marketing, social content of bedrijfsfilms? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk ook onze andere projecten

Bekijk ook onze andere projecten