fbpx Ga naar hoofdinhoud

Barberstudio – Social Media Management

Barberstudio is één van onze klanten waar wij naast social content ook alle social media accounts beheren. Van posts tot story’s. Van video’s tot foto’s.

Barber Studio’s is een kapperszaak en een lifestyle merk. Naast hun unieke stijl met knippen hebben hebben ze ook zeldzame kleding en accessoires. Ze zijn bijvoorbeeld één van de weinige resellers van het kleding merk “Galery Dept” uit Los Angles. En hebben hun eigen kleding lijn CONCEPTIONS.

De jongens van Barber studio’s kwamen naar ons toe met de vraag voor unieke short form content dat hun merk identiteit weerspiegeld. Ze hebben hun eigen verhaal en dat moest naarvoren komen in de content. Hun twee uitgangspunten zijn verbondenheid (unity) en passie (passion). Hun brengen lifestyle en hun vakmanschap samen. Wij maken nu content voor hun social media kanalen. We bedenken creatieve korte video’s en foto’s. Het doel? Hun passie overbrengen en hun bereik vergroten.

Al snel merkten ze dat het zelf plaatsen van de content te veel tijd in beslag nam en de potentie van de content tegenhield. Sinds dien hebben we alle social media kanalen van Barber studio’s in beheer genomen en schalen wij de pagina’s door onze content.

Ook aan de slag?

Ook aan de slag met social media marketing, social content of bedrijfsfilms? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk ook onze andere projecten

Bekijk ook onze andere projecten